Introductie: Portret van een veteraan

Een korte introductie over mij en mijn blog: Ik ben Sgt1 (KL) Rinze Klein, Combat fotograaf BD. In mijn blog houd ik een zoektocht naar medeveteranen, jong en oud, voor een goed gesprek en de kans een goed portret aan te bieden.

14 Maanden van uitzending maakt je veteraan en (in mijn geval) als combat fotograaf is het zo, dat ik met mensen van over de hele wereld heb samen gewerkt, gelachen en gestreden. Toch heb ik niet echt een peloton waar ik een reünie mee zou kunnen houden om onze belevenissen nog eens te bespreken. Dit is één van de redenen dat ik deze blog start: om in contact te komen met mede veteranen, jong en oud, voor een goed gesprek. Als fotograaf en ondernemer zet ik 10% van mijn omzet in om veteranen een headshot portretserie aan te bieden. Het kost hen niets.

Zo kan er beter gesolliciteerd worden, als cadeau gegeven worden aan familie of partner en je kunt het portret inzetten op de sociale media platformen. Een serie portretten van vrolijk tot serieus. Een portret waar je trots op kunt zijn.

Een headshot portretten sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Ik kom bij jou thuis in je eigen omgeving waar je je op je gemak voelt. Ik bouw een achtergrond op en zet een paar studioflitsers neer. Met een bakje koffie en wellicht een biertje praten we over jouw ervaringen en hoe het nu met je gaat. Een goed luisterend oor en interesse naar jouw verhalen maar vooral ook begrip zijn een goede basis voor een intens en toch ook gezellige avond.

Wil je niets kwijt over je ervaringen op mijn blog? Dan houdt ik het strikt neutraal en kan ik het hebben over de fotografie en over wat ik er aan heb gehad. Je bent tot niets verplicht.

Kun je een portretten serie goed gebruiken en heb je interesse? Ga dan naar mijn contactpagina en we plannen een afspraak.

Lees je dit artikel en wil je een steentje bijdragen boek mij dan als fotograaf.

Vriendelijke groeten,

Rinze Klein